Hakkšnitsel juustukatte all
Kanalihast hakkšnitsel juustukatte all, lisandiks suvikõrvits ja seened, valmib kiiresti mõnusaks õhtusöögiks. Kõrvale serveeri kartuleid, riisi või pastat.
Vaja läheb:
1 pakk Talleggi kanafilee hakkšnitslit
1 väike suvikõrvits (130 g)
160 g šampinjone või muid meelepäraseid seeni
150 g juustu
1 sl õli
1 tl võid
Viiluta suvikõrvits ja seened ning prae pannil kergelt õli ja võiga läbi. Järgmisena riivi juust jämeda riiviga. Viimaks tõsta hakkšnitslid ahjuplaadile ning kata need suvikõrvitsa-seene seguga ja puista üle riivjuustuga. Patsuta juust kergelt kinni. Küpseta 180 kraadises ahjus 10 mintutit. Serveeri soojalt koos kartulipüree või riisiga.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
1 pakk Talleggi kanafilee hakkšnitslit
1 väike suvikõrvits (130 g)
160 g šampinjone või muid meelepäraseid seeni
150 g juustu
1 sl õli
1 tl võid
Viiluta suvikõrvits ja seened ning prae pannil kergelt õli ja võiga läbi. Järgmisena riivi juust jämeda riiviga. Viimaks tõsta hakkšnitslid ahjuplaadile ning kata need suvikõrvitsa-seene seguga ja puista üle riivjuustuga. Patsuta juust kergelt kinni. Küpseta 180 kraadises ahjus 10 mintutit. Serveeri soojalt koos kartulipüree või riisiga.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid