Filotainakorvikesed lõhe- juustu täidisega

Paberõhuke filotainas küpseb ahjus kiiresti kihiliseks ja krõbedaks. Lisades korvikestesse veidi lõhefileed ja riivitud juustu, saad mõnusad soolased ampsud, mis sobivad hästi ka pidulauale suupisteks.

Vaja läheb:

150 g filotainast
100 g lõhefileed
100 ml vahukoort
100 g Gouda pidupäeva juustu
hakitud tilli

Lõika filotainast ruudud ja suru muffini või tartaletivormide põhjale 3-4 kihiliselt, siis jäävad korvikesed ilusad kihilised ja krõbedad.
Iga piruka põhja pane tükk lõhefileed. Sega omavahel peene riiviga riivitud juust ja vahukoor ning jaota segu pirukate vahel ära.
Küpseta pirukaid 180 kraadi juures 15- 20 minutit. Enne serveerimist raputa peale hakitud tilli. 


Retsept valmis koostöös Valioga.

Kommentaarid

Kristiina Solman ütles …
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Kristiina Solman ütles …
Mitu korvikest sellest kogusest võiks saada?