Aedoa pirukas
Mõnusalt krõmpsude roheliste aedubadega ja päikesekollase munatäidisega pirukas sobib suurepäraselt kevadisele söögilauale. Mõnus võtta kergeks eineks või siis hoopis küpsetada piknikukorvi. Ubasid võib asendada ka muude meelepäraste köögiviljadega.
Vaja läheb:
suur peaotäis aedube või külmutatud aedube
500 g lehttainast
200 g riivjuustu
3 Talleggi Hiidmuna
200 ml vahukoort
1 tl soola
musta pipart, muskaati
Kuumuta ube keevas vees mõni minut ja pane ssejärel külma vette. Suru lehttainas pirukavormi põhjale ja äärtesse. Kurna oad ja nõruta kuivaks. Klopi munad koore ja maitseainetega lahti, sega juurde riivjuust ning vala segu põhjale ja selle peale lao ritta oakaunad. Küpseta pirukat 180 kraadi juures 30- 35 minutit ja lase enne serveerimist veidi jahtuda.
Sama pirukat võib kevadisel ajal teha väga edukalt ka spargliga!
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
suur peaotäis aedube või külmutatud aedube
500 g lehttainast
200 g riivjuustu
3 Talleggi Hiidmuna
200 ml vahukoort
1 tl soola
musta pipart, muskaati
Kuumuta ube keevas vees mõni minut ja pane ssejärel külma vette. Suru lehttainas pirukavormi põhjale ja äärtesse. Kurna oad ja nõruta kuivaks. Klopi munad koore ja maitseainetega lahti, sega juurde riivjuust ning vala segu põhjale ja selle peale lao ritta oakaunad. Küpseta pirukat 180 kraadi juures 30- 35 minutit ja lase enne serveerimist veidi jahtuda.
Sama pirukat võib kevadisel ajal teha väga edukalt ka spargliga!
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid