Itaaliapärased juustukuubikud
Ürdimaitselised juustuampsud on mõnusad näiteks klaasi punas veini kõrvale.Aga sobivad ka niisama näksimiseks ja piknikule.
Retsept pärineb "Juusturaamatust".
Vaja läheb:
4 dl jahu
225 g võid
100 g riivitud parmesani
1 tl kuivatatud tüümiani
näpuotsatäis soola ja musta pipart
0,5 dl külma vett
Näpi segamini jahu, või ja kolmandik riivjuustust, lisa maitseained ja külm vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Keera tainapall toidukilesse ja hoia 2 tundi külmas. Rulli tainas 1 cm paksuseks ja lõika sellest 3x3 cm ruudud. Tõsta küpsetuspaberiga katud ahjuplaadile, puista üle ülejäänud riivjuustuga ja küpseta 180 kraadi juures 15 minutit.
Retsept pärineb "Juusturaamatust".
Vaja läheb:
4 dl jahu
225 g võid
100 g riivitud parmesani
1 tl kuivatatud tüümiani
näpuotsatäis soola ja musta pipart
0,5 dl külma vett
Näpi segamini jahu, või ja kolmandik riivjuustust, lisa maitseained ja külm vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Keera tainapall toidukilesse ja hoia 2 tundi külmas. Rulli tainas 1 cm paksuseks ja lõika sellest 3x3 cm ruudud. Tõsta küpsetuspaberiga katud ahjuplaadile, puista üle ülejäänud riivjuustuga ja küpseta 180 kraadi juures 15 minutit.
Kommentaarid