Pohlamaitselised poolkoivad röstitud juurviljadega
Selles retseptis on ausse tõstetud maitsvad kodumaised juurviljad, mis ahjus küpsetatult on eriti hõrgud. Lisades roale kana ja fetat, saame mõnusalt toitva eine.
Vaja läheb:
1 pakk Talleggi pohlamaitselisi ahjupoolkoibi
3 porgandit
3 peeti
2 väiksemat kaalikat
7 sl õli
1 tl soola
1 tl kuivatatud tüümianit
1 tl kuivatatud basiilikut
3 küüslauguküünt
100 g fetat
Esmalt koori ja viiluta köögiviljad. Seejärel lõika nendest suhteliselt õhukesed viilud, siis küpsevad need sama kiirelt kui kana.
Köögiviljadele vala peale õlikaste. Selleks mõõda kaussi 7 sl õli, lisa peenelt hakitud küüslauk ja maitseained. Sega läbi ning vala juurviljadele. Sega ka juurviljad korralikult läbi, et maitseained ühtlaselt jaotuksid. Seejärel pane kana ja köögiviljad 180 kraadisesse ahju 30 minutiks küpsema. Serveerimisel lisa köögiviljade juurde feta.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
1 pakk Talleggi pohlamaitselisi ahjupoolkoibi
3 porgandit
3 peeti
2 väiksemat kaalikat
7 sl õli
1 tl soola
1 tl kuivatatud tüümianit
1 tl kuivatatud basiilikut
3 küüslauguküünt
100 g fetat
Esmalt koori ja viiluta köögiviljad. Seejärel lõika nendest suhteliselt õhukesed viilud, siis küpsevad need sama kiirelt kui kana.
Köögiviljadele vala peale õlikaste. Selleks mõõda kaussi 7 sl õli, lisa peenelt hakitud küüslauk ja maitseained. Sega läbi ning vala juurviljadele. Sega ka juurviljad korralikult läbi, et maitseained ühtlaselt jaotuksid. Seejärel pane kana ja köögiviljad 180 kraadisesse ahju 30 minutiks küpsema. Serveerimisel lisa köögiviljade juurde feta.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid