Kanarullid ürdise toorjuustu ja porgandi täidisega
Neid kreemja toorjuustu ja krõmpsuva porgandi täidisega rulle võib valmistada ahjus või siis hoopis fooliumisse mähituna grillil. Kõrvale serveeri värsket salatit.
Vaja läheb:
500 g kana kintsuliha
soola, pipart
Täidis:
130 g toorjuustu
väike kimp murulauku
1 tl soola
1 pikk porgand
110 g suitspeekonit
Tambi kana kintsuliha õhemaks, maitsesta soola ja pipraga. Sega toorjustu hulka sool ja hakitud murulauk. Koori porgand ja lõika pikkadeks ribadeks. Seejärel määri õhemaks tambitud kintsuliha peale toorjuustu-murulaugu segu, tõsta keskele paar porgandiriba (nii, et porgandiribad mõlemast otsast natuke välja jäävad). ja keera rulli; pane ümber peekoniviil, vajadusel kinnita puutikuga.
Tõsta rullid ahjuvormi ning küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
500 g kana kintsuliha
soola, pipart
Täidis:
130 g toorjuustu
väike kimp murulauku
1 tl soola
1 pikk porgand
110 g suitspeekonit
Tambi kana kintsuliha õhemaks, maitsesta soola ja pipraga. Sega toorjustu hulka sool ja hakitud murulauk. Koori porgand ja lõika pikkadeks ribadeks. Seejärel määri õhemaks tambitud kintsuliha peale toorjuustu-murulaugu segu, tõsta keskele paar porgandiriba (nii, et porgandiribad mõlemast otsast natuke välja jäävad). ja keera rulli; pane ümber peekoniviil, vajadusel kinnita puutikuga.
Tõsta rullid ahjuvormi ning küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid