Kanarullid ürdise toorjuustu ja porgandi täidisega

March 5, 2013
Neid kreemja toorjuustu ja krõmpsuva porgandi täidisega rulle võib valmistada ahjus või siis hoopis fooliumisse mähituna  grillil. Kõrvale serveeri värsket salatit.

Vaja läheb:

500 g kana kintsuliha
soola, pipart

Täidis: 

130 g toorjuustu
väike kimp murulauku
1 tl soola
1 pikk porgand
110 g suitspeekonit

Tambi kana kintsuliha õhemaks, maitsesta soola ja pipraga. Sega toorjustu hulka sool ja hakitud murulauk. Koori porgand ja lõika pikkadeks ribadeks. Seejärel määri õhemaks tambitud kintsuliha peale toorjuustu-murulaugu segu, tõsta keskele paar porgandiriba (nii, et porgandiribad mõlemast otsast natuke välja jäävad). ja keera rulli; pane ümber peekoniviil, vajadusel kinnita puutikuga.
Tõsta rullid ahjuvormi ning küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

0 comments: