Täidetud suvikõrvits jogurti- tilli kanafileega

Pakume välja ühe kerge eine suvikõrvitsast ja kanast, mida võib pakkuda ka sooja suupistena. Kui soovida toekamat einet, siis võib serveerida seda koos riisi või pastaga. Samuti võib juurde serveerida külma kastme kreeka jogurtist ja peeneks hakitud värskest tillist.

Vaja läheb:

1 pakk Talleggi jogurti-tilli kanafileed
1 suurem porgand
4-5 väiksemat suvikõrvitsat
40 g peenelt riivitud Forte juustu
40 g riivsaia
1 tl võid
0,5 tl soola

Koori porgand, riivi see jämeda riiviga ja tõsta pannile. Lisa juurde või ja sool ning prae kergelt läbi (2-3 minutit). Tõsta kõrvale. Seejärel haki kanafilee väiksemateks tükkideks ning prae samuti kergelt läbi. Sega eraldi kausis kokku riivjuust ja riivsai, lisa juurde porgandid ja kanatükid ning sega veelkord kõik läbi. Seejärel lõika suvikõrvits ketasteks, eemalda väikese lusikaga sisu ning tõsta uuristatud auku täidist. Tõsta täidetud suvikõrvitsa kettad ahjuplaadile ning küpseta 180 kraadi juures 7 minutit. Serveeri soojalt.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid