Räimevorm oliivõli, tomati ja riivleivaga ehk rokkivad räimed :)
Lihtne, aga rabavalt hea räimeroog valmib kiiresti ja maitseb oivaliselt. Võib osta fileeritud räimed, aga võib ka ise räimi fileerida. Kasutada võib nii riivsaia kui ka riivleiba, kuidas rohkem meeldib, igal juhul moodustab see ahjus räimedele mõnusa krõbeda katte.
Retsept Mari-Liisilt.
Vaja läheb:
500 g räimefileed
200 g kirsstomateid
2 küüslauguküünt
oliivõli
1 tl kuivatatud punet
soola, pipart
riivleiba (riivsaia)
Laota räimefileed ühtlase kihina õlitatud ahjuvormi ja aseta peale poolitatud kirsstomatid ning tükeldatud küüslauk. Puista peale pune ning maitsesta soola ja pipraga. Raputa õhukese kihina peale riivleib või riivsai ja nirista peale oliivõli ning küpseta 180 kraadi juures 15- 20 minutit, kuni räimed on valmis.
Retsept Mari-Liisilt.
Vaja läheb:
500 g räimefileed
200 g kirsstomateid
2 küüslauguküünt
oliivõli
1 tl kuivatatud punet
soola, pipart
riivleiba (riivsaia)
Laota räimefileed ühtlase kihina õlitatud ahjuvormi ja aseta peale poolitatud kirsstomatid ning tükeldatud küüslauk. Puista peale pune ning maitsesta soola ja pipraga. Raputa õhukese kihina peale riivleib või riivsai ja nirista peale oliivõli ning küpseta 180 kraadi juures 15- 20 minutit, kuni räimed on valmis.
Kommentaarid