Maapirni püreesupp chorizo krõpsudega
Kui tavalisest kartulist ja porgandist on juba küllalt süüa valmistatud, siis võiks vahelduskes proovida midagi uut ja huvitavat. Maapirn on väga omapärase maitsega ja pakub püreesupi näol toidulauale mõnusat vaheldust. Supp on tõeliselt sametine suutäis.
Vaja läheb:
300 g maapirni
2 kartulit
500 g toorest kõrvitsat või 2,5 dl kõrvitsapüreed
2 sl võid (köögiviljade pruunistamiseks)
1 dl piima
3 dl vett
2 dl vahukoort
soola, muskaati
100 g chorizo vorsti
Koori ja haki köögiviljad tükkideks ja pruunista neid umbes 10 minutit või sees, lisa piim ja vesi (ja kõrvitsapüree, kui seda kasutad) ning hauta kuni köögiviljad on pehmed. Vajadusel lisa keetmise ajal paari detsiliitri kaupa vett. Lõpuks lisa koor ja püreeri. Maitsesta soola ja muskaadiga.
Prae pannil vorstiviiludest rasv välja ja serveeri koos supiga.
Vaja läheb:
300 g maapirni
2 kartulit
500 g toorest kõrvitsat või 2,5 dl kõrvitsapüreed
2 sl võid (köögiviljade pruunistamiseks)
1 dl piima
3 dl vett
2 dl vahukoort
soola, muskaati
100 g chorizo vorsti
Koori ja haki köögiviljad tükkideks ja pruunista neid umbes 10 minutit või sees, lisa piim ja vesi (ja kõrvitsapüree, kui seda kasutad) ning hauta kuni köögiviljad on pehmed. Vajadusel lisa keetmise ajal paari detsiliitri kaupa vett. Lõpuks lisa koor ja püreeri. Maitsesta soola ja muskaadiga.
Prae pannil vorstiviiludest rasv välja ja serveeri koos supiga.
Kommentaarid