Pruuni suhkru küpsised
Lihtsad, muredad pruuni suhkru küpsised saab huvitavamaks muuta erinevate vürtside nagu kaneel, muskaat, ingver... lisamisega. Aga küpsiseid võib valmistada vabalt ka ilma ühegi vürtsita. Mõnusad präänikud tee kõrvale krõbistamiseks või klaasi piimaga.
Retsept pärineb raamatust "Best bakesale cookbook".
Vaja läheb:
180 g toasooja võid
2 dl pruuni suhkrut
1 suur muna
250 g jahu
2 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
soovi korral kaneeli, ingverit
Vahusta või suhkruga heledaks vahuks, lisa muna ja klopi ühtlaseks. Sega omavahel kuivained ja lisa võisegule ning sega korralikult.
Pane lusikaga tainakuhjad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile jättes piisavad vahed, sest küpsedes vajuvad küpsised laiali. Küpseta küpsiseid 200 kraadi juures 8- 12 minutit ja lase jahtuda.
Retsept pärineb raamatust "Best bakesale cookbook".
Vaja läheb:
180 g toasooja võid
2 dl pruuni suhkrut
1 suur muna
250 g jahu
2 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
soovi korral kaneeli, ingverit
Vahusta või suhkruga heledaks vahuks, lisa muna ja klopi ühtlaseks. Sega omavahel kuivained ja lisa võisegule ning sega korralikult.
Pane lusikaga tainakuhjad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile jättes piisavad vahed, sest küpsedes vajuvad küpsised laiali. Küpseta küpsiseid 200 kraadi juures 8- 12 minutit ja lase jahtuda.
Kommentaarid