Martsipani-moonirullid

Lihtsalt valmivate magusate pirukate retsept pärineb väikeste mugandustega Anni Arro kokaraamatust Sepamaa Talu köök. Valmis lehttainast küpsetised valmivad kiiresti ja maitsevad head külma piimaga või siis hoopis hommikukohvi kõrvale päeva magusamaks alguseks.

Vaja läheb:

1 kg pärmi-lehttainast
100 g mooniseemneid
heledat suhkrusiirupit
200g riivitud martsipani
Määrimiseks muna

Rulli tainas lahti ning kata suhkrusiirupiga ja seejärel puista peale mooniseemned ja riivitud martsipan. Martsipani riivimine on oluliselt lihtsam, kui oled hoidnud seda külmikus. Seejärel rulli tainas tihedalt kokku ja lõika paarisentimeetristeks juppideks. Pintselda munaga ja küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.

Kommentaarid