Pasta kappari ja tomatiga

June 30, 2010
Selle maitsva ja tomatise pasta retsept pärineb samuti Pastaraamatust. Mõnusat vürtsikat maitsenüanssi lisavad kapparid ja basiilik. Pealeraputamiseks sobib hästi Parmesani juust, kuid selle puudumisel võib lisada ka tavalist riivjuustu. Parim on muidugi eestimaisete päikesesoojate tomatitega...

Vaja läheb:

300 g tagliatellet(või muud meelepärast pastat)
250 g tomateid
2 küüslauguküünt
2-3 tl kappareid
1 dl oliivõli
8 basiilikulehte
soola, pipart
riivjuustu (nt. Parmesani)

Tükelda küüslauk ja haki tomatid ning rebi basiilikulehed tükkideks. Sega need seejärel suures kausis kapparite ja oliivõliga ning maitsesta soola ja pipraga ja jäta seisma. Keeda tagliatelled vees pehmeks ja nõruta ning sega tomatisegu pasta hulka. Serveeri riivjuustuga.

0 comments: