Kaks karaskit
Selles postituses on kaks erineval moel valminud karaskit. Esimese retsept pärineb raamatust "Selveri küpsetised ja teise "retsept" otse pakilt ehk siis see on tehtud vändra leiva mahedast karaskisegust. Pean ausalt tunnistama, et otsast lõpuni omatehtu oli siiski parem ja mitte nii kuiv kui poe karaskisegust valminu.
Karaski jaoks:
2 muna
1 tl soola
1 sl suhkrut
0,5 l keefirit või hapupiima
1,5 tl soodat
6 dl odrajahu
Klopi munad soola ja suhkruga lahti ning lisa keefir. Sõelu hulka soodaga segatud odrajahu ja sega ühtlaseks tainaks. Vala tainas vormi ja küpseta 200 kraadi juures 30- 35 minutit.
Mis puutub teise karaskisse, siis pakil on õpetus, kuidas seda teha ehk siis lisada tuleb paki sisule 2 sl toiduõli ja 300 ml hapupiima ning küpsetada.
Karaski jaoks:
2 muna
1 tl soola
1 sl suhkrut
0,5 l keefirit või hapupiima
1,5 tl soodat
6 dl odrajahu
Klopi munad soola ja suhkruga lahti ning lisa keefir. Sõelu hulka soodaga segatud odrajahu ja sega ühtlaseks tainaks. Vala tainas vormi ja küpseta 200 kraadi juures 30- 35 minutit.
Mis puutub teise karaskisse, siis pakil on õpetus, kuidas seda teha ehk siis lisada tuleb paki sisule 2 sl toiduõli ja 300 ml hapupiima ning küpsetada.
Kommentaarid