Šokolaadiglasuuriga banaani ampsud
Jätkuv kuumalaine ei meelita just kuuma pliidi ääres küpsetama, aga maiustada ju vahel ikka tahaks. Selleks puhuks ongi tänane magustoit sobiv- lihtne ja küpsetamist ei vaja.
Selle imelihtsa, kuid väga vahva idee leidsin Joy the Baker lehelt.
Vaja läheb:
3 küpset banaani
9-12 puust grillitikku või pulgakommi pulka
200 g tumedat šokolaadi
50 g erinevad pähkleid (nt metsapähkleid, maapähkleid, kreeka pähkleid)
Lõika kooritud banaanid kas kolmeks või neljaks enam-vähem ühesuuruseks tükiks. Seejärel lükka banaani tükid grillvarraste otsa. Tõsta banaanid küpsetuspaberiga kaetud kandikule, kata toidukilega ja tõsta paariks tunniks kuni üleöö sügavkülma. Kui banaanid on külmas ära seisnud, siis sulata šokolaad ja purusta köögikombainis pähklid. Seejärel kasta iga banaanitükk eraldi sulašokolaadi sisse ja veereta pähklipurus. Tõsta banaanid uuesti küpsetuspaberiga kaetud kandikule ja tõsta veel ca 30 minutiks sügavkülma.
Selle imelihtsa, kuid väga vahva idee leidsin Joy the Baker lehelt.
Vaja läheb:
3 küpset banaani
9-12 puust grillitikku või pulgakommi pulka
200 g tumedat šokolaadi
50 g erinevad pähkleid (nt metsapähkleid, maapähkleid, kreeka pähkleid)
Lõika kooritud banaanid kas kolmeks või neljaks enam-vähem ühesuuruseks tükiks. Seejärel lükka banaani tükid grillvarraste otsa. Tõsta banaanid küpsetuspaberiga kaetud kandikule, kata toidukilega ja tõsta paariks tunniks kuni üleöö sügavkülma. Kui banaanid on külmas ära seisnud, siis sulata šokolaad ja purusta köögikombainis pähklid. Seejärel kasta iga banaanitükk eraldi sulašokolaadi sisse ja veereta pähklipurus. Tõsta banaanid uuesti küpsetuspaberiga kaetud kandikule ja tõsta veel ca 30 minutiks sügavkülma.
Kommentaarid