Kausidessert kohupiima ja granadilliga

Kausidesserdid on kiire ja lihtne viis valmistada midagi maitsvat ja kaunist ilma tunde küpsetamata ja suurt vaeva nägemata. Iseenesest maitseb see justnagu küpsisepõhjaga kohupiimakook, millele lisab värskust ja troopilisi noote mahlane granadill.
 
Vaja läheb:
6 digestive küpsist
2 dl vahukoort
2 sl suhkrut
3 topsi (450 g) Alma vaarika- passioni kohupiimakreemi
3 granadilli viljaliha 

Purusta küpsised ja jaga 6 magustoidukaussi. Vahusta vahukoor suhkruga tugevaks vahuks, sega juurde kohupiim ning tõsta küpsisepuru peale. 
Poolita granadillid ning kaabi lusikaga puuviljade seest viljaliha välja ja tõsta kohupiimasegule. Serveerida sobib kohe, aga võib ka mõned tunnid enne serveerimist magustoitu külmikus hoida.

Retsept valmis koostöös Alma/ Valioga.

Kommentaarid