Sinepiräimed
Uskumatult hõrk ja kiiresti valmiv räimevorm sinepiga maitseb ülihästi koos keedukartuliga. Eriti mõnusa maitsega saab vorm siis, kui valmistada seda konjakisinepiga. Räimefilee asemel sobib kasutada ka muud valget kala, näiteks ahvenat või heiki.
Retsept pärineb raamatust "Vormiroad".
Vaja läheb:
600 g räimefileed
2 tl soola
2 tl sidrunipipart
kimp tilli
Sinepikaste:
3 munakollast
3 sl (konjaki) sinepit
0,75 dl valgeveiniäädikat
1,5 dl õli
0,5 dl suhkrut
1 sl purustatud pipart
Laota räimefileed, nahapool allpool, lauale ja maitsesta soola, pipra ning tilliga. Lõika fileed pikuti pooleks. Keera fileed rulli ja lao püstiselt üksteise kõrvale võiga määritud ahjuvormi.
Kastme jaoks lisa lahtiklopitud munakollastele sinep, äädikas, õli, suhkrut ja pipar ning sega läbi. Vala kaste rullidele ja küpseta ahjus 220 kraadi juures 20 minutit.
Retsept pärineb raamatust "Vormiroad".
Vaja läheb:
600 g räimefileed
2 tl soola
2 tl sidrunipipart
kimp tilli
Sinepikaste:
3 munakollast
3 sl (konjaki) sinepit
0,75 dl valgeveiniäädikat
1,5 dl õli
0,5 dl suhkrut
1 sl purustatud pipart
Laota räimefileed, nahapool allpool, lauale ja maitsesta soola, pipra ning tilliga. Lõika fileed pikuti pooleks. Keera fileed rulli ja lao püstiselt üksteise kõrvale võiga määritud ahjuvormi.
Kastme jaoks lisa lahtiklopitud munakollastele sinep, äädikas, õli, suhkrut ja pipar ning sega läbi. Vala kaste rullidele ja küpseta ahjus 220 kraadi juures 20 minutit.
Kommentaarid