Kanagrillvorstid mozarella, värske salati ja mädarõika kastmega
Suvi on eestlase jaoks jätkuvalt grill-aastaaeg ja seetõttu on igasugune grilli peal toitude valmistamine aktuaalne teema. Seekord pakume välja küll ühe roa grillvorstidest, aga pisikese nipiga. Kui valmistad neid juustu ja tomatiga täiendatud vorstikesi grillil, siis tee seda pannil mitte restil, muidu voolab kogu juust tulle ;)
Vaja läheb:
2 pk Talleggi kana grillvorste juustuga
10 kirsstomatit
200 g mozarella juustu
Salat:
1 pikk kurk
150 g rediseid
pool pead (300 g) jääsalatit
Kaste:
300 g Kreeka jogurtit
2 tl mädarõigast
2 tl soola
Lõika vorstide sisse ristipidi lõhed ja täida need vaheldumisi kirsstomati ja mozarella viiludega. Pane vorstid ahju ja küpseta 180 kraadi juures kuni10 minutit. Samal ajal, kui vorstid ahjus küpsevad, sega valmis kaste - selleks sega lihtsalt kõik kastme komponendid kokku ja maitesta soolaga. Salati jaoks haki kurk ja redis viiludeks ning tükelda jääkapsas, sega kokku ja serveeri koos vorstikeste ning kastmega.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
2 pk Talleggi kana grillvorste juustuga
10 kirsstomatit
200 g mozarella juustu
Salat:
1 pikk kurk
150 g rediseid
pool pead (300 g) jääsalatit
Kaste:
300 g Kreeka jogurtit
2 tl mädarõigast
2 tl soola
Lõika vorstide sisse ristipidi lõhed ja täida need vaheldumisi kirsstomati ja mozarella viiludega. Pane vorstid ahju ja küpseta 180 kraadi juures kuni10 minutit. Samal ajal, kui vorstid ahjus küpsevad, sega valmis kaste - selleks sega lihtsalt kõik kastme komponendid kokku ja maitesta soolaga. Salati jaoks haki kurk ja redis viiludeks ning tükelda jääkapsas, sega kokku ja serveeri koos vorstikeste ning kastmega.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid