Hiinapärane nuudliroog sealihaga
Novembrikuu Oma Maitses rääkis Vanemuise näitleja Liisa Pulk oma söögitegemistest ning pakkus välja ka hiinapärase nuudliroa sealihaga. Mõnus ja maitsev roog. Vaata ka Hiina köögi teemalist kooskokkamist Nami-Namis.
Vaja läheb:
300 g seafileed (ribadena)
3 sl riisiäädikat
0,75 dl sojakastet
0,75 dl magushaput tšillikastet
1 sl pruuni suhkrut
2 paprikat
3 suurt küüslauguküünt
jupp ingverit
munanuudleid
Pane liharibad koos riisiäädika, soja- ja tšillikastme ning suhkruga kaussi ja sega läbi. Pane külmkappi marineeruma vähemalt tunniks. Siis võta liha marinaadist välja ja prae kergelt läbi. Seejärel lõika paprika, ingver ja küüslauk ribadeks ning hauta pannil poolpehmeks. Samal ajal võid nuudlid keema panna. Kui köögiviljad on valmis, lisa pannile juurde liha ja nuudlid, vala peale marinaad ja sega läbi.
Vaja läheb:
300 g seafileed (ribadena)
3 sl riisiäädikat
0,75 dl sojakastet
0,75 dl magushaput tšillikastet
1 sl pruuni suhkrut
2 paprikat
3 suurt küüslauguküünt
jupp ingverit
munanuudleid
Pane liharibad koos riisiäädika, soja- ja tšillikastme ning suhkruga kaussi ja sega läbi. Pane külmkappi marineeruma vähemalt tunniks. Siis võta liha marinaadist välja ja prae kergelt läbi. Seejärel lõika paprika, ingver ja küüslauk ribadeks ning hauta pannil poolpehmeks. Samal ajal võid nuudlid keema panna. Kui köögiviljad on valmis, lisa pannile juurde liha ja nuudlid, vala peale marinaad ja sega läbi.
Kommentaarid