Mõnusad suupistepirukad

Need pirukad on edasiarendus mozarella ja tomatiga ciabattast
Lihtsalt soojad ja sulanud juustuga. Kusjuures mina kasutasin küll siin riivitud Atleet juustu, aga väga maitsvad saavad nad just mozarella juustuga.

Pesto- tomatipirukad
:

500 g pärmilehttainast
200 g kirsstomateid
rohelist pestot
150 g riivjuustu

Lõika lehttainas ruutudeks ja määri igale ruudule pestot, aseta peale pool kirsstomatit ja puista üle riivjuustuga ning küpseta 180 kraadi juures 12-15 minutit.
Lihtsalt valmistatavad suupistepirukad, mis sobivad väga hästi ka laste sünnipäevalauale. (edukalt testitud fakt) Retsept ise pärineb kokaraamatust Poisid köögis.

Pitsarullid:

500 g pärmi-lehttainast
2 dl ketšupit
100 g singi viile (sobib ka suitsuvorst)
150 g riivjuustu
pitsamaitseainet

Rulli taigen lahti ja määri peale ketšup. Seejärel lao taignale singiviilud, puista üle juustuga ning kõige peale riputa pitsamaitseainet. Keera tihedalt rulli ja lõika umbes 2 cm laiusteks juppideks. Lao rullid ahjuplaadile ja küpseta 190 kraadi juures 12 minutit.

Kommentaarid