Keefiri panna cotta

Keefiri ja vahukoore segust valmistatud tarretatud magustoit on lahjem ja mahedam, kui magustoidu koorene originaalversioon. Vabalt võid kasutada ka maitsestamata keefiri ja valida magustoidu lisandiks mõne muu puuvilja kui virsik.

Vaja läheb:
2 dl vahukoort
1 pudel (2,5 dl) Valio valge tee- virsiku keefirijooki
3- 4 sl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
50 ml kuuma (valget) teed
4 lehte želatiini
serveerimiseks virsikuviile

Sega omavahel vahukoor, keefir, suhkur ja vanillisuhkur. Paisuta želatiinilehti külmas vees 5 minutit, pigista kuivaks ja lahusta kuumas tees. Nirista teesegu pidevalt segades koore hulka ja vala vormidesse ning tõsta vähemalt kolmeks tunniks külma tarduma. Serveeri virsikuviiludega.

Retsept valmis koostöös Alma/ Valioga.


Kommentaarid