Juustune paprikapirukas

Lihtsalt valmiv soolane pirukas, mis sobib ühtviisi hästi nii supi kõrvale kui ka väikse soolase ampsuna suupistelauale. Pirukas sobib kasutada ka värsket paprikat, kui marineeritud varianti parasjagu käepärast ei ole.

Vaja läheb:
500 g pärmi- lehttainast
1 karp (185 g) Valio Viola sulajuustu paprikaga
150 g marineeritud paprikaviile
100 g riivjuustu
serveerimiseks basiilikut

Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning rulli lehttainas pisut lahti ja suru ahjuplaadi põhjale ning külgedele. Kata lebttainas sulajuustuga ja puista peale marineeritud paprika tükid. Küpseta eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures 15 minutit, kata riivjuustuga ja lase veel paar minutit ahjus olla. Serveerimisel võid soovi korral peale puistata basiiliku lehti.

Retsept valmis koostöös Alma/ Valioga.

Kommentaarid