Šašlõkivorsti pirukas
Täna pakume välja uudse lähenemise šašlõkivorstidele, nimelt teeme neist vahelduseks hoopis pirukat. Antud lahendus sobib ideaalselt ka juhul, kui eelmise päeva suurest grillpeost on üht teist üle jäänud ning maitsemeeled soovivad midagi uut ja huvitavamat. Siis võib vorstide soojendamise asemel need hoopis pirukasse panna.
Vaja läheb:
450g (pakk) Talleggi jogurti-tilli šašlõkivorste,
500g pärmi- lehttainast
7sl tomatipastat (hädapärast sobib ka ketšup)
125g riivitud mozarellat
100g nõrutatud punaseid konservube
Rulli lehttainas pisut lahti (ruudukujuliseks) ja tee noaga umbes 1 cm pikkused lõiked lahtirullitud taigna servast sissepoole piki piruka serva (siis kerkib piruka äär kõrgemaks). NB! Ära tainast päris läbi lõika! Sellest välimisest raamist sissepoole jääv ala kata tomatipasta ja riivjuustuga ning lao peale grillvorstid ja oad. Küpseta pirukat ahjus 180 kraadi juures 20- 25 minutit. Ja nii lihtne see ongi!
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid