Kilupirukas
See ei ole kindlasti esimene kord ja vaevalt jääb ka viimaseks, kui peab tõdema, et lihtsuses peitub sageli geniaalsus. Kiluleib keedumunaga on kindlasti üks selliseid soolaseid ampse, mis paljudel suu vett jooksma paneb ja peab tunnistama, et see kilupirukas ei jää üldse võileivale alla. Puhtad maitsed ja ei midagi üleliigset, pealegi valmib kiiresti. Retsept on pärit Angelica Udekülli sulest.
Vaja läheb:
250 g pärmi- lehttainast
100 g vürtsikilu
1/2 sibulat
2 muna
serveerimiseks soovi korral hakitud tilli
Suru lehttainas pirukavormi nii, et ääred jäävad veidi ülespoole. Lao taina peale viilutatud sibul ja puhastatud vürtsikilufileed. Klopi munad kergelt lahti ja vala pirukale ning küpseta pirukat 200 kraadi juure 20 minutit.
Serveerimisel võid pirukale peale raputada hakitud tilli.
Vaja läheb:
250 g pärmi- lehttainast
100 g vürtsikilu
1/2 sibulat
2 muna
serveerimiseks soovi korral hakitud tilli
Suru lehttainas pirukavormi nii, et ääred jäävad veidi ülespoole. Lao taina peale viilutatud sibul ja puhastatud vürtsikilufileed. Klopi munad kergelt lahti ja vala pirukale ning küpseta pirukat 200 kraadi juure 20 minutit.
Serveerimisel võid pirukale peale raputada hakitud tilli.
Kommentaarid