Riisiroog kanahakkliha ja mustade ploomidega
Mõnusalt mahe ja kerge riisiroog kanahakklihaga saab põnevaid maitsenüansse juurde mustadest ploomidest ja suitsujuustust. Juust muudabki roa mõnusalt kreemjaks ja parajalt soolaseks, eraldi soola lisada vaja ei ole.
Vaja läheb:
600 g kana delikatesshakkliha (Tallegg)
soola, pipart
2 porgandit (200 g)
250 g suitsujuustu
500 g riisi
1 sl puljongipulbrit
200 g musti ploome
Koori ja riivi porgandid ning suitsujuust. Keeda riis puljongipulbriga maitsestatud vees pehmeks. Prae hakkliha pannil pruuniks, maitsesta soola ja pipraga ning lisa porgand ja prae veelkord läbi. Kui riisi keetmisel jääb veidi puljongit põhja, siis ära seda ära kurna. Vala hakklihasegu, riivjuust ja ploomid riisi sisse ning sega ja kuumuta läbi. Serveeri kohe.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
600 g kana delikatesshakkliha (Tallegg)
soola, pipart
2 porgandit (200 g)
250 g suitsujuustu
500 g riisi
1 sl puljongipulbrit
200 g musti ploome
Koori ja riivi porgandid ning suitsujuust. Keeda riis puljongipulbriga maitsestatud vees pehmeks. Prae hakkliha pannil pruuniks, maitsesta soola ja pipraga ning lisa porgand ja prae veelkord läbi. Kui riisi keetmisel jääb veidi puljongit põhja, siis ära seda ära kurna. Vala hakklihasegu, riivjuust ja ploomid riisi sisse ning sega ja kuumuta läbi. Serveeri kohe.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid