Kaalikaampsud tšilli- toorjuustuga
Väga mõnusa suupiste saab valmistada meie kodumaisest kaalikast kombineerides seda tšillise toorjuustuga. Eriti mõnusalt maitseb soojalt.
100 g Mustapekka magusa tšilli toorjuustu
300 g kaalikat
3 sl vahukoort
1 muna
4 sl riivsaia
100 g Mustapekka magusa tšilli toorjuustu
300 g kaalikat
3 sl vahukoort
1 muna
4 sl riivsaia
Koori ja tükelda kaalikas
ning keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Seejärel püreeri ja lisa
koor, muna ja riivsai ning maitsesta soolaga.
Vormi massist pallikesed ja küpseta neid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 180 kraadi juures 20 minutit.
Vormi massist pallikesed ja küpseta neid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 180 kraadi juures 20 minutit.
Viiluta toorjuust ja tõsta igale juustuviilule kaalikapall ning serveeri soojalt.
Retsept valmis koostöös Valioga.
Kommentaarid