Küüslaugused lehttainaampsud kõrvitsaga
Nendes suupistetes on ühendatud krõbe lehttainas, pikantne küüslauk ja mahe kõrvits. Maitsevad ühtviisi hästi nii soojalt kui ka külmalt. Toorjuust teeb ampsud mõnusalt kreemjaks. Kõrvale maitseb hea pokaal veini.
Vaja läheb:
300 g lehttainast
100 g Mustapekka küüslaugu toorjuustu
tükk muskaatkõrvitsat
oliivõli
Vaja läheb:
300 g lehttainast
100 g Mustapekka küüslaugu toorjuustu
tükk muskaatkõrvitsat
oliivõli
Rulli lehttainas natuke lahti ja lõika
sellest vormi või klaasi abil 8 ketast või ruutu, vastavalt soovile. Seejärel lõika toorjuust
viiludeks ja viiluta ka kõrvits.
Lao lehttainatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja aseta peale
toorjuustuviil ning kõrvitsaviil. Nirista igale suupistele pisut
oliivõli ja küpseta neid 180 kraadi juures kuni 20 minutit.
Retsept valmis koostöös Valioga.
Kommentaarid