"After eight" maiustused
Mina ei tea, kuidas teiste maiasmokkadega on, aga meie jaoks on piparmündi ja šokolaadi kooslus ülimalt ahvatlev. Ja seetõttu on ka loogilise jätkuna After eight piparmündise täidisega šokolaadimaiustused meie suured lemmikud. Kes oleks võinud arvata, et neid maiuseid ka kodus imelihtne järele teha on. Igatahes on mõttekas teha vähemalt kahekordne kogus, muidu saavad liiga kiiresti otsa :)
Retseptiidee pärineb siit.
Vaja läheb:
200 g tumedat šokolaadi
300 g kondenspiima
2 želatiinilehte
1/2 sidruni mahl
4 tl piparmündiekstrakti
Sulata šokolaad. Kata kandik küpsetuspaberiga ja määri sellele pool šokolaadist ning tõsta külmkappi tahenema. Leota želatiinilehti külmas vees 5 minutit, pigista kuivaks ja sulata kuumutatud sidrunimahlas. Sega želatiin kondenspiima hulka, lisa piparmündiekstrakt ja vala segu tahenenud šokolaadile. Lase veidi külmas tarduda ja kata ülejäänud šokolaadiga. Lase külmkapis šokolaadil taheneda ja lõika või murra maius tükkideks.
Retseptiidee pärineb siit.
Vaja läheb:
200 g tumedat šokolaadi
300 g kondenspiima
2 želatiinilehte
1/2 sidruni mahl
4 tl piparmündiekstrakti
Sulata šokolaad. Kata kandik küpsetuspaberiga ja määri sellele pool šokolaadist ning tõsta külmkappi tahenema. Leota želatiinilehti külmas vees 5 minutit, pigista kuivaks ja sulata kuumutatud sidrunimahlas. Sega želatiin kondenspiima hulka, lisa piparmündiekstrakt ja vala segu tahenenud šokolaadile. Lase veidi külmas tarduda ja kata ülejäänud šokolaadiga. Lase külmkapis šokolaadil taheneda ja lõika või murra maius tükkideks.
Kommentaarid