Rabarberi-maasika sangria
Väga mõnus tervitusjook, mis sobib imehästi suvisele peole, aga miks mitte ka talvisele. Vahuveini võib asendada mõne limonaadiga, näiteks Kellukesega, kui tahad sega jooki serveerida alkoholivabalt.
Retsept pärineb siit.
Vaja läheb:
50 g suhkrut
1 dl vett
2 tükeldatud rabarberivart
1 suure apelsini mahl
1 viilutatud apelsin
1 suur peotäis pestud ja puhastatud maasikaid
8 dl mullivett
1 pudel vahuveini (750 ml)
jääd
Kuumuta potis vesi ja suhkur ning lase keema tõusta ja lisa tükeldatud rabarber, tõsta tulelt ja lase 30 minutit seista. Sega apelsinimahl, apelsiniviilud ja maasikad, lisa jahtunud rabarberid siirupis, mullivesi, vahuvein ja jää ning serveeri kohe.
Retsept pärineb siit.
Vaja läheb:
50 g suhkrut
1 dl vett
2 tükeldatud rabarberivart
1 suure apelsini mahl
1 viilutatud apelsin
1 suur peotäis pestud ja puhastatud maasikaid
8 dl mullivett
1 pudel vahuveini (750 ml)
jääd
Kuumuta potis vesi ja suhkur ning lase keema tõusta ja lisa tükeldatud rabarber, tõsta tulelt ja lase 30 minutit seista. Sega apelsinimahl, apelsiniviilud ja maasikad, lisa jahtunud rabarberid siirupis, mullivesi, vahuvein ja jää ning serveeri kohe.
Kommentaarid