Minipitsa

November 15, 2010
Ei midagi uut ega revolutsioonilist, aga vahel tundub, et igasugused ühe ampsu ja mini suuruses suupisted- koogid on justkui mugavamad serveerida. Siit ka see minipitsa idee. Pitsad ise on sellised umbes 8 cm läbimõõduga ehk siis parajalt paar ampsu. Pitsataina retsepti näed siit, sobivad mõlemad variandid.

Katte jaoks:


anassitükke
tomatipastat
riivitud juustu
pitsamaitseainet
tükeldatud sinki

Kogused on täpsustamata, sest täpselt ei mõõtnud, kui palju neid kulus. Ega muud kunsti ei olegi, kui pitsatainas lahti rullida, sellest vormi või klaasi abil kettad lõigata ja asetada need ahjuplaadile. Seejärel määrida peale tomatipasta ning kuhjata peale teised ained nii, et kõige tipuks jääks juust. Küpsetada 225 kraadi juures 10- 15 minutit ja valmis ta ongi.

0 comments: