Metsamarja kana poolkoivad juustuste nuikapsa pallidega

February 28, 2013
Seekord soovitame lisaks tavapärasele salatile või kartulipudrule serveerida kanakoibade kõrvale hoopis juustuseid kapsapalle. Nuikapsas on mõnusalt mahe ja mahlane ning maitseb koos juustuga imehästi.

Vaja läheb:

1 pakk Talleggi metsamarja kana poolkoibi

Juustused nuikapsa pallid:

300 g jämeda riiviga riivitud nuikapsast
2 muna
3 sl majoneesi
150 g jämedalt riivitud juustu
6 sl riivsaia
2 tl soola

Esmalt riivi nuikapsas jämeda riiviga, seejärel lisa munad, majonees, riivjuust, riivsai ja sool. Sega hoolikalt läbi ja lase ca 10 minutit seista. Seejärel vormi tainast virsikusuurused pallid ning tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180 kraadi juures 20-30 minutit. Pane samal ajal ahju ka kana poolkoivad ning küpseta neid 30 minutit. Soovi korral paku serveerides juurde hapukoore kastet.   

Retsept valmis koostöös Talleggiga

0 comments: