Küüslaugune muskaatkõrvitsa püreesupp

February 27, 2013
Ülivähestest komponentidest valmiv kreemjas ja maitsev kõrvitsasupp on jõukohane igaühele. Supi valmistamiseks on vaja vaid kõrvits koorida, pehmeks keeta ja juustuga püreerida. Juust lisab supile nii kreemjat tejstuuri kui ka maitset.

Vaja läheb:

1/2 muskaatkõrvitsat (1,5 kg)
100 g Valio Mustapekka küüslaugu toorjuustu
peotäis kõrvitsaseemneid

Koori ja tükelda kõrvits ning keeda pehmeks ja püreeri. Jäta kõrvitsakeetmise vedelik alles, et sellega vajadusel suppi vedelamaks muuta. Lisa püreeritud kõrvitsale tükeldatud toorjuust ja püreeri saumiksri abil ühtlaseks. Vajadusel lisa ka keeduvedelikku. Serveeri suppi kõrvitsaseemnetega.

Retsept valmis koostöös Valioga.


0 comments: