Šašlõkk peedikrõpsude ja sinihallitusjuustu kastmega
Peedist saab meisterdada imemaitsvaid krõpse, mida on mõnus snäkilauale panna. Lisaks sellele, et need on äärmiselt tervislikud, on nende maitse ka väga mõnus.
Vaja läheb:
1 ämber Talleggi jogurti fileešašlõkki
4-5 peeti
paar sl oliivõli, meresoola
Kaste:
50 g maitsestamata toorjuustu
50 g sinihallitusjuustu
2 sl maitsestamata jogurtit
Küpseta kana grillil või ahjus 180 kraadi juures 25- 30 minutit.
Pese ja koori peet ning lõika sellest õhukesed viilud.
Lao peediviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale veidi õli ja puista peale soola ning küpseta ahjus 180 kraadi juures 15-20 minutit.
Kastme jaoks sega omavahel toorjuust, jogurt ja murendatud sinihallitusjuust.
Serveeri kana peedikrõpsude ja kastmega.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Vaja läheb:
1 ämber Talleggi jogurti fileešašlõkki
4-5 peeti
paar sl oliivõli, meresoola
Kaste:
50 g maitsestamata toorjuustu
50 g sinihallitusjuustu
2 sl maitsestamata jogurtit
Küpseta kana grillil või ahjus 180 kraadi juures 25- 30 minutit.
Pese ja koori peet ning lõika sellest õhukesed viilud.
Lao peediviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale veidi õli ja puista peale soola ning küpseta ahjus 180 kraadi juures 15-20 minutit.
Kastme jaoks sega omavahel toorjuust, jogurt ja murendatud sinihallitusjuust.
Serveeri kana peedikrõpsude ja kastmega.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid