Šašlõkk peedikrõpsude ja sinihallitusjuustu kastmega

June 13, 2013
Peedist saab meisterdada imemaitsvaid krõpse, mida on mõnus snäkilauale panna. Lisaks sellele, et need on äärmiselt tervislikud, on nende maitse ka väga mõnus.
 

Vaja läheb:

1 ämber Talleggi jogurti fileešašlõkki
4-5 peeti
paar sl oliivõli, meresoola

Kaste:


50 g maitsestamata toorjuustu
50 g sinihallitusjuustu
2 sl maitsestamata jogurtit

Küpseta kana grillil või ahjus 180 kraadi juures 25- 30 minutit.
Pese ja koori peet ning lõika sellest õhukesed viilud.
Lao peediviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale veidi õli ja puista peale soola ning küpseta ahjus 180 kraadi juures 15-20 minutit.
Kastme jaoks sega omavahel toorjuust, jogurt ja murendatud sinihallitusjuust.
Serveeri kana peedikrõpsude ja kastmega.


Retsept valmis koostöös Talleggiga

0 comments: