Ananassimaitselised ahjukintsud riisi-paprikaroa ning kerge melonisalatiga

Mõnus argipäevane õhtusöök. Valmib kiirelt ja kerge vaevaga.

Vaja läheb:

2 pakki (4 tk) Talleggi ananassimaitselisi ahjukintse
125 g pruuni riisi
2 suurt paprikat
3 sl õli
3 sl sojakastet
400 ml kookospiima
punt jääsalatit
1 granaatõun
1/2 melonit
4 sl valge veini äädikat
4 sl vedelat mett

Esmalt pane kana ahju küpsema ning seejärel riis ca 20 minutiks soolaga maitsestatud vette keema. Kana ja riisi küpsemise ajal lõika paprika peenemateks ribadeks. Valmista ette ka salti jaoks vajaminevad komponendid. Selleks haki pool melonit pisikesteks kuubikuteks, puhasta granaatõun ning rebi jääsalatist käte vahel suupärased tükid. Kastme jaoks sega väikeses kausis omavahel valge veini äädikas ja mesi. Tõsta kõik salatikomponendid suuremasse kaussi, vala üle kastmega ning jäta salat kana küpsemise ajaks maitsestuma. Järgmisena lisa wok-pannile õli ja sojakaste ning kuumuta eelnevalt ribadeks lõigatud paprikatükke 3-4 minutit.. Kui riis on valmis, lisa see paprikatele ning viimasena lisa kookospiim. Sega ühtlaselt läbi ning kuumuta veel paar minutit.
Kui kanakintsud on valmis saanud, tõsta igale taldrikule üks kints ning lisandina riisi-paprikarooga ja värsket salatit.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid