Kodujuustu kausikook
See šokolaadise põhjaga kook sisaldab ohtralt mustsõstraid ja mahedat kodujuustukreemi. Põhjad saab mugavalt ja kiiresti valmistada tordipulbrist ja kogu see kiiresti valmiv kook näeb välja pidulik ja maitseb jumalikult.
Põhi:
1 pakk Eerika tordipulbrit
2 sl õli
2 dl vett
50 g metsapähkleid
Põhi:
1 pakk Eerika tordipulbrit
2 sl õli
2 dl vett
50 g metsapähkleid
Täidis:
4 dl vahukoort
600 g kodujuustu
5 sl suhkrut
700 g mustsõstraid
immutamiseks piima või mahla
Põhja jaoks sega tordipulber õli, vee ja metspähklitega ning jaga kahte 24 cm läbimõõduga vormi ja küpseta 180 kraadi juures 25 minutit, jahuta põhjad.
Kreemi jaoks vahusta vahukoor suhkruga pehmeks vahuks ning lisa vahustades kodujuust. Aseta vormi põhja üks koogipõhi ja niisuta seda piima või mahlaga. Puista peale kolmandik marjadest ja kata poolega kreemist. Seejärel korda veelkord sedasama protseduuri ja kaunista kook mustsõstardega. Lase koogil enne serveerimist paar tundi seista.
700 g mustsõstraid
immutamiseks piima või mahla
Põhja jaoks sega tordipulber õli, vee ja metspähklitega ning jaga kahte 24 cm läbimõõduga vormi ja küpseta 180 kraadi juures 25 minutit, jahuta põhjad.
Kreemi jaoks vahusta vahukoor suhkruga pehmeks vahuks ning lisa vahustades kodujuust. Aseta vormi põhja üks koogipõhi ja niisuta seda piima või mahlaga. Puista peale kolmandik marjadest ja kata poolega kreemist. Seejärel korda veelkord sedasama protseduuri ja kaunista kook mustsõstardega. Lase koogil enne serveerimist paar tundi seista.
Kommentaarid
described in great
thank u