Kana-kreveti pirukas
Kiiresti valmiva ja toitva piruka retsept kulub igale perenaisele ära. See pirukas valmib kiiresti ja lihtsalt ning täidiseks sobib see, mis parasjagu külmkapis käepärast on.
Vaja läheb:
250 g Talleggi fileepalad väikese võisilmaga
4 lehte filotainast
200 g krevette
6 kirsstomatit
1 dl kohvikoort
1 muna
soola, pipart
Variatsioonid:
1 väike suvikõrvits
100 g kuivatatud musti ploome
Prae kanafilee kergelt võis läbi. Kortsuta filotaigna lehed väiksema küpsetusvormi põhja, laota peale kanatükid, krevetid ja pooleks lõigatud kirsstomatid.
Klopi kausis läbi kohvikoor ja muna, maitsesta soola ja pipraga. Vala segu pirukale ja küpseta pirukat ahjus 180 kraadi juures 15 minutit.
Alternatiivina võib pirukale panna krevettide asemel näiteks kuivatatud musti ploome või praetud suvikõrvitsaviile.
Vaja läheb:
250 g Talleggi fileepalad väikese võisilmaga
4 lehte filotainast
200 g krevette
6 kirsstomatit
1 dl kohvikoort
1 muna
soola, pipart
Variatsioonid:
1 väike suvikõrvits
100 g kuivatatud musti ploome
Prae kanafilee kergelt võis läbi. Kortsuta filotaigna lehed väiksema küpsetusvormi põhja, laota peale kanatükid, krevetid ja pooleks lõigatud kirsstomatid.
Klopi kausis läbi kohvikoor ja muna, maitsesta soola ja pipraga. Vala segu pirukale ja küpseta pirukat ahjus 180 kraadi juures 15 minutit.
Alternatiivina võib pirukale panna krevettide asemel näiteks kuivatatud musti ploome või praetud suvikõrvitsaviile.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid