Kammkarbi crudo
Tsitruseliste hõrgud mahlad teevad sellest roast väga maitseküllase hõrgutise. Kõrvale sobib hästi serveerida näiteks ciabattat. Retsept pärineb siit.
Vaja läheb:
0,5 dl apelsinimahla
3 sl sidrunimahla
2 sl sojakastet
1 sl oliivõli
1 sl peeneks hakitud ingverit
1 peeneks hakitud tšilli
1 tl vahuveiniäädikat
250 g ristipidi õhukesteks viiludeks lõigatud kammkarpe
peotäis mündilehti
2 sl hakitud murulauku
meresoolahelbeid
Vispelda kokku apelsini- ja sidrunimahl, sojakaste, õli, ingver, tšilli ja äädikas. Vala kaste taldrikule, lao peale viilutatud kammkarbid ning puista peale ürdid ja sool.
Vaja läheb:
0,5 dl apelsinimahla
3 sl sidrunimahla
2 sl sojakastet
1 sl oliivõli
1 sl peeneks hakitud ingverit
1 peeneks hakitud tšilli
1 tl vahuveiniäädikat
250 g ristipidi õhukesteks viiludeks lõigatud kammkarpe
peotäis mündilehti
2 sl hakitud murulauku
meresoolahelbeid
Vispelda kokku apelsini- ja sidrunimahl, sojakaste, õli, ingver, tšilli ja äädikas. Vala kaste taldrikule, lao peale viilutatud kammkarbid ning puista peale ürdid ja sool.
Kommentaarid