Õunakastme/moosi muffinid
Mõnusad mahlased muffinid püsivad pehmed mitu päeva. Maitsevad head nii soojalt kui ka jahtunult. Muffinites võib kasutada nii õunamoosi kui ka õunakastet. Mina kasutasin enda valmistatud õunakastet.
Retsept pärineb raamatust "Best bakesale cookbook".
Vaja läheb:
4 suurt muna
1,5 dl pruuni suhkrut
6 dl õunakastet/ moosi
200 g sulatatud võid
400 g jahu
1 sl soodat
näpuotsatäis soola
1/2 tl kaneeli
peale soovi koral metsapähkleid
Vahusta munad suhkruga kohevaks heledaks vahuks, lisa vahustades õunakaste ja sulavõi. Sega omavahel jahu, sooda, sool ja kaneel ning lisa munasegule. Sega ühtlaseks tainaks ja jaota muffinivormidesse. Puista peale pähkleid ja küpseta 180 kraadi juures eelkuumutatud ahjus 25 minutit. Lase enne serveerimist jahtuda.
Retsept pärineb raamatust "Best bakesale cookbook".
Vaja läheb:
4 suurt muna
1,5 dl pruuni suhkrut
6 dl õunakastet/ moosi
200 g sulatatud võid
400 g jahu
1 sl soodat
näpuotsatäis soola
1/2 tl kaneeli
peale soovi koral metsapähkleid
Vahusta munad suhkruga kohevaks heledaks vahuks, lisa vahustades õunakaste ja sulavõi. Sega omavahel jahu, sooda, sool ja kaneel ning lisa munasegule. Sega ühtlaseks tainaks ja jaota muffinivormidesse. Puista peale pähkleid ja küpseta 180 kraadi juures eelkuumutatud ahjus 25 minutit. Lase enne serveerimist jahtuda.
Kommentaarid