Kreemjas kanapasta

March 16, 2012
Üheks korralikuks kõhutäieks sobib alati pasta - lihtne valmistada ning sööjatelt kuuleb alati kiidusõnu. Mõnusa küüslauguse mekiga ja kreemja kastega pasta idee pärineb siit.

Vaja läheb:
300 g pastat
2 tk kanafileed

Kastme jaoks:
2 suurt küüslauguküünt
2 tl võid
400 ml 35% rõõska koort
2 muna
ca 5 sl riivitud parmesani

Esmalt pane pasta rohkesse vette keema, kui pasta saab valmis, siis kurna ning tõsta kõrvale. Pasta keemise ajal lõika kanafilee väikesteks tükkideks, maitsesta soola ja pipraga ning prae pannil, kuni liha on küps. Kastme jaoks haki küüslauk peeneks. Siis pane pannile või, sulata see, lisa hakitud küüslauk ning küpseta kergelt, ca 1 minut. Seejärel tõsta pann tulelt. Järgnevalt klopi kausis munad, rõõsk koor ja riivitud parmesan. Vala kaste küpsenud kanatükkidele ja kuumuta mõni minut. Viimasena lisa juurde kurnatud pasta. Sega läbi ning serveeri koheselt riivitud parmesaniga.

2 comments:

  1. Maris said...:

    Näed siis, on vaja mul kolada öösel toidublogides ja isu tekitada. Egas nüüd tuleb kastrulid välja koorida ning seesama pasta ju järgi teha!

    PS. Toidupilt ka kena!

  1. köögivõlur said...:

    Aitäh, Maris! Ja muidugi otsi potid välja ja pasta tulele :)