Mesised kaerapannkoogid

March 5, 2012
Tänu kaerajahule ja meele maitsevad need koogid natuke teistmoodi, kui tavalised pannkoogid. Pannkoogid on tänu kliidele veidi kõvemad, kui soovid õhulisemaid pannkooke, siis lisa tainale ka 1 tl küpsetuspulbrit. Retsept pärineb raamatust "Pannkoogid ja vahvlid 2".

Vaja läheb:

3 muna
0,5 dl vedelat mett
1 tl soola
2 dl piima
2,5 dl kaerajahu
1 dl kaerakliisid

Sega munad mee ja soolaga, lisa piim, kaerajahu ja kliid ning sega tainas ühtlaseks. Lase tainal 10- 15 minutit seista, et jahu paisuks. Seejärel prae pannil õlis vastavalt oma soovile ülepanni- või lusikakoogid. Naudi moosi või meega ja klaasi külma piimaga.

0 comments: