Kreekapärane ahjuomlett feta juustuga
Toitev ahjuomlett on mõnusaks eineks puhkepäeva hommikul või siis brunchil.
Soola omleti sisse eriti palju lisada ei maksa, sest fetajuust on juba iseenesest soolakas.
Ahjuomlett maitseb nagu mõnusalt õhuline pirukas. Soovi korral või omletti täiendada ka tomatitega.
Vaja läheb:
6 Tallegi tervisemuna
200 g Talleggi kanaviinereid
soola, pipart
10 musat oliivi
100 g fetajuustu
peterselli
Vahusta munavalged kõvaks vahuks, teises kausis vahusta munakollased 1/2 tl soola ja pipraga heledaks vahuks. Haki oliivid ning poolita pikuti viinerid. Pruunista viinerid kergelt pannil ja lao võitatud ahjuvormi põhja. Sega ettevaatlikult munakollased ja oliivid munavalgevahu hulka ja vala ahjuvormi ning pudista peale fetajuust. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25- 30 minutit. Puista peale hakitud petersellilehti ja serveeri.
Soola omleti sisse eriti palju lisada ei maksa, sest fetajuust on juba iseenesest soolakas.
Ahjuomlett maitseb nagu mõnusalt õhuline pirukas. Soovi korral või omletti täiendada ka tomatitega.
Vaja läheb:
6 Tallegi tervisemuna
200 g Talleggi kanaviinereid
soola, pipart
10 musat oliivi
100 g fetajuustu
peterselli
Vahusta munavalged kõvaks vahuks, teises kausis vahusta munakollased 1/2 tl soola ja pipraga heledaks vahuks. Haki oliivid ning poolita pikuti viinerid. Pruunista viinerid kergelt pannil ja lao võitatud ahjuvormi põhja. Sega ettevaatlikult munakollased ja oliivid munavalgevahu hulka ja vala ahjuvormi ning pudista peale fetajuust. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25- 30 minutit. Puista peale hakitud petersellilehti ja serveeri.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid