Mannavaht
Mannavaht, roosamanna, mannakreem- veel üks maitsev ja nostalgiline lapsepõlve magustoit. Põhimõtteliselt saab seda valmistada mistahes naturaalsest mahlast, moosist või marjadest. Minu arvates saab hapukamast mahlast maitsvam magustoit. Eriti hea mannavahu saab värskest õunamahlast. Pildil olev magustoit on aga valminud punase ja mustsõstra mahlast.
Vaja läheb:
250 ml sõstramahla või muud naturaalset mahla
750 ml vett
suhkrut maitse järgi
1 tl vanilisuhkrut
1,5 dl mannat
Kuumuta mahl, vesi suhkur ja vanillisuhkur keemiseni, vispelda sisse manna ja keeda aeg ajalt segades madalal kuumusel 15 minutit.
Lase veidi jahtuda ja mikserda korralikult vahule. Serveeri külma piimaga.
Retsept valmis koostöös Alma/ Valioga.
Vaja läheb:
250 ml sõstramahla või muud naturaalset mahla
750 ml vett
suhkrut maitse järgi
1 tl vanilisuhkrut
1,5 dl mannat
Kuumuta mahl, vesi suhkur ja vanillisuhkur keemiseni, vispelda sisse manna ja keeda aeg ajalt segades madalal kuumusel 15 minutit.
Lase veidi jahtuda ja mikserda korralikult vahule. Serveeri külma piimaga.
Retsept valmis koostöös Alma/ Valioga.
Kommentaarid