Mangokana
Üks kiire vokiroog on alati hea õhtusöögiidee. Eriti kui lisada sinna ohtralt köögivilju ja miks mitte ka puuvilju. Tegelikult ongi päris mõnus, kui soolases oidud sisaldub ka mõni magus puuvili, kas siis ananass või hoopis mango. Mangopüree ja tükeldatud värske mango teevadki just selle roa eriti mõnusaks.
Retsept pärineb C.-H.Huang'i raamatust "Chinese food made easy"
Vaja läheb:
6 sl seesamiõli
3 sl värsket riivitud ingverit
500 g kanafileeribasid
3 sl riisiveiniäädikat
1 haitud tšillikaun
3 tükeldatud paprikat
500 ml mangopüreed
300 ml ananassimahla
3 sl sojakastet
msta pipart
2 mangot, kooritud ja tükeldatud
serveerimiseks riisi
Kuumuta vokipann, lisa õli ja ingver ning kuumuta segades paar sekundit, seejärel lisa kana ja riisiveiniäädikas ning kuumuta kana pidevalt segades. Lisa tšilli ja paprika ning voki 1 minut. Lisa mangopüree ja mahl, maitsesta soja ning pipraga. Lase vedelikul vähemaks keeda u 1 minut. Lõpuks lisa viilutatud mango, kuumuta segades 30 sekundit ja serveeri aurutatud riisiga.
Riisi võid ka enne serveerimist roa hulka segada.
Retsept pärineb C.-H.Huang'i raamatust "Chinese food made easy"
Vaja läheb:
6 sl seesamiõli
3 sl värsket riivitud ingverit
500 g kanafileeribasid
3 sl riisiveiniäädikat
1 haitud tšillikaun
3 tükeldatud paprikat
500 ml mangopüreed
300 ml ananassimahla
3 sl sojakastet
msta pipart
2 mangot, kooritud ja tükeldatud
serveerimiseks riisi
Kuumuta vokipann, lisa õli ja ingver ning kuumuta segades paar sekundit, seejärel lisa kana ja riisiveiniäädikas ning kuumuta kana pidevalt segades. Lisa tšilli ja paprika ning voki 1 minut. Lisa mangopüree ja mahl, maitsesta soja ning pipraga. Lase vedelikul vähemaks keeda u 1 minut. Lõpuks lisa viilutatud mango, kuumuta segades 30 sekundit ja serveeri aurutatud riisiga.
Riisi võid ka enne serveerimist roa hulka segada.
Kommentaarid