Tatraroog kanamaksapihvidega

November 14, 2012
See on õks maitsev, toitev ja suhteliselt kiiresti valmiv roog argipäevalauale. Tatar köögiviljad ja maksamaitselised pihvid sobivad suurepäraselt kokku ja tulemuseks ja mõnus roog. Roale saab pidulikkust lisada serveerides seda kapsalehtedest "kaussides".

Vaja läheb:

50 g tatart
3 porgandit (200 g)
150 g konservmaisi
1 sl võid, soola
3 Talleggi kanamaksapihvi

Serveerimiseks soovi korral 1 väiksem värske kapsa pea

Porgand riivi jämeda riiviga ja prae seda või ja soolaga umbes 5 minutit. Tatar pese ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks, aga mitte liiga pudruks, see võtab umbes 15 minutit.
Haki pihvid väikesteks tükkideks ja prae kergelt läbi. Sega omavahel keedetud tatar, porgand, nõrutatud mais ja hakitud pihvid ning vajadusel maitsesta segu veel soolaga.
Võta väiksem kapsapea, koori sellelt lehed ja vala lehed keeva veega üle, lase mõni minut seista ja nõruta. Serveeri rooga soojalt kapsalehtedes.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

0 comments: