Suvikõrvitsa supp



Suvikõrvitsa hooaeg on täies hoos ja seega rändab meie köögis suvikõrvits nii koogi kui supi sisse. See supp on mõnus eine nendele, kes ilmtingimata iga päev liha ei taha süüa. Lisasin enne serveerimist ka pruunistatud saiakuubikuid ja peenelt riivitud Forte juustu ning maitseelamus oli garanteeritud.
Retsept väikeste mugandustega Good Food`ist.

Vaja läheb:
1 sl õli
1 suur küüslauguküüs
1 suvikõrvits (ca 500g)
250g herneid
400g küpsetatud ube tomatikastmes (poes saadaval konservina)
1 liiter köögiviljapuljongit
3 sl basiiliku pestot

Soovi korral seveerimiseks:
saiakuubikuid
Forte juustu

Haki küüslauk peeneks ning pruunista potipõhjas õli sees. Seejärel lisa sektoriteks lõigatud suvikõrvits ja hauta ca 3 minutit. Järgnevalt lisa herned ja puljong ning keeda veel ca 3minutit. Viimasena lisa pesto ja oad ning lase veelkord keema tõusta.

Enne serveerimist pruunista soovi korral pannil peotäis saiakuubikuid ning riivi supile peale veidi juustu.

Kommentaarid