Nuudliroog aedubade ja kanaga

Kiirelt valmiv vokiroog kana ja aedubadega sobib imehästi toitvaks lõunaeineks või õhtusöögiks.

Vaja läheb:

1 pk Talleggi lõunamaised kana poolkoibi (6 tk)
200 g munanuudleid
350 g ananassitükke
250 g aedube
2 tl soola
6 sl ketšupit
15 sl ananassimahla v konservivedelikku
3 tl maisitärklist

Küpseta kanakoibi grillil või ahjus 180 kraadi juures 35- 40 minutit.
Keeda nuudlid ja oad soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta konservananass.
Sega omavahel ketšup, ananassimahl, sool ja maisitärklis.
Puhasta liha kanakoibade küljest ja haki peenemaks. Pane pannile pisut oliivõli ning keedetud nuudlid, oad, ananassitükid ja kana. Vala peale kaste, kuumuta segades umbes 5 minutit ja serveeri kohe.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid