Taipärased nuudlid sealihaga


Igal õhtul pärast tööd ei viitsi alati ei mina ega arvatavasti ka teie midagi suurt vaaritama hakata. Ometigi on kõht tühi ning süüa ju tahaks. Just sellisel puhul sobivad õhtusöögiks taipärased nuudlid sealihaga. Kui sul juhtub köögis olema ka abilisi, kes saavad köögivilju hakkida, siis läheb veel eriti kiiresti - ainult 15 minutit ja valmis. Retsept pärineb väikeste mugandustega siit.

Vaja läheb:
450 g sealiha ribasid
400 g värskeid munanuudleid
1 sl õli
2 suuremat küüslauguküünt
1 suvikõrvits

Kaste:
2 sl kalakastet
2 sl magusat tšillikastet
2 sl sojakastet
2 sl mett

Pane wok-pann tulele, lisa õli, peeneks hakitud küüslauk ja küpseta ca 2 minutit. Seejärel lisa sealiha ribad ja küpseta, kuni on need on peaaegu küpsed. Liha küpsemise ajal pane keema nuudlid. Seejärel lisa lihale viilutatud suvikõrvits ning eelnevalt kokku segatud kastmekomponendid. Kuumuta veel 1-2 minutit, lisa kurnatud nuudlid, sega läbi ning serveeri kohe. 

Kommentaarid