Karulaugupesto- sinepi juustukeerud sinepi-kana pooltiibadega


Kevad on värske ja rohelise aeg ja eestimaal kasvavast karulaugust saab valmistada imemaitsva pesto, mis annab juustukeerudele imehea maitse.

Vaja läheb:

1 ämber sinepi kana pooltiibu

Pesto:

30 g karulauku
25 g seedermänniseemneid
0,3 dl oliivõli
2 sl riivitud parmesani

Keerud:

250 g pärmi- lehttainast
50 g riivjuustu
40 g riivitud parmesani

Rulli lehttainas ristkülikukujuliseks ja lõika kaheks. Kata üks pool pestoga ja riivjuustuga ning tõsta peale teine lehttainaruut, pintselda üle oliivõliga ja kata riivitud parmesaniga. Lõika pooleks ja tõsta üksteise peale, juust allpool. Lõika ribad ja keera spiraalideks ning küpseta ahjuplaadil 180 kraadi juures 15- 20 minutit.
Sinepikeerude valmistamiseks asenda pesta 3- 4 tl meesinepiga, muude ainete kogused jäävad samaks.
Küpseta kanatiibu ahjus 180 kraadi juures 30 minutit.
Serveeri kanatiibu koos juustukeerudega.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid