Kõrvitsapannkoogid vaniljega
Mõnusalt päikesekollased vanillimaigulised pannkoogid sobivad puhkepäeva hommikutesse nagu valatult. Kollase värvuse ja kohevuse annab pannkookidele kõrvitsapüree.
Retsept pärineb väikeste mugandustega Epicuriosest.
Vaja läheb:
160 g jahu
3 sl suhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl muskaati
0,5 tl kaneeli
0,5 tl soola
2,5 dl piima
1,5 dl kõrvitsapüreed
4 muna
1 tl vanilliekstrakti
Sega omavahel jahu, suhkur, küpsetuspulber, vürtsid ja sool. Vispelda teises kausis kokku piim, kõrvitsapüree, munarebud ja vanilliekstrakt. Sega kõrvitsasegu kuivainete hulka.
Vahusta munavalged, kuni tekivad pehmed tipud ja sega vaht ettevaatlikult tainasse.
Prae pannkoogid pannil õlis või võis mõlemalt poolt pruuniks ja serveeri mee või moosiga.
Vaata ka Nami- Nami kõrvitsateemalist kooskokkamist!
Retsept pärineb väikeste mugandustega Epicuriosest.
Vaja läheb:
160 g jahu
3 sl suhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl muskaati
0,5 tl kaneeli
0,5 tl soola
2,5 dl piima
1,5 dl kõrvitsapüreed
4 muna
1 tl vanilliekstrakti
Sega omavahel jahu, suhkur, küpsetuspulber, vürtsid ja sool. Vispelda teises kausis kokku piim, kõrvitsapüree, munarebud ja vanilliekstrakt. Sega kõrvitsasegu kuivainete hulka.
Vahusta munavalged, kuni tekivad pehmed tipud ja sega vaht ettevaatlikult tainasse.
Prae pannkoogid pannil õlis või võis mõlemalt poolt pruuniks ja serveeri mee või moosiga.
Vaata ka Nami- Nami kõrvitsateemalist kooskokkamist!
Kommentaarid
Rõõm kuulda, et pannkoogid teie perele rõõmu valmistasid.