Tuunikala kotletid


Mahlased ja mahedamaitselised kotletid. Retsept on pärit kuskilt interneti avarustest, kuid kahjuks olen unustanud enda jaoks täpse lehekülje üles märkimast ja seetõttu puudub ka viide originaalretseptile.

Vaja läheb:
370g purustatud tuunikala vees
1 muna
200g konserveeritud maisi
85g riivsaia
25g cheddari juustu
0,5 tl soola

Esmalt purusta saumiksriga pool maisi kogusest. Seejärel lisa ülejäänud mais, riivsai, tuunikala, muna, sool ja riivitud juust. Sega kätega läbi ning vormi virsikusuurused pallid. Tõsta ahjuplaadile ning küpseta 180 kraadises ahjus ca 20 minutit. Küpsetusaeg sõltub vormitavate kalapallide suurusest.
Samal ajal saad ahju panna ka näiteks erinevaid köögivilju ning serveerida neid koos kalapallidega.

Kommentaarid