Kohevad õunamuffinid


Need täiesti munavabad õunamuffinid on väga kohevad ja maitsvad. Magusust on just parasjagu ja õunad lisavad veel mõnusat hapukust. Keefir lisab muffinitele kohevust ja niiskust. Õunte asemel võid kasutada ka hapukaid marju.
Muffinite retsept pärineb GoodFoodist.

Vaja läheb:

75 g võid
100 g pruuni suhkrut
225 g jahu
3 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
1 tl kaneeli
225 ml keefiri
100 g kooritud ja tükeldatud õunu

Vahusta või suhkruga heledaks vahuks, lisa omavahel segatud jahu, küpsetuspulber ja kaneel ning keefir ja sega ühtlaseks tainaks. Lõpuks sega juurde õunatükid ja jaga tainas muffinivormidesse. Küpseta muffineid 180 kraadi juures 25 minutit, kuni need on kuldsed ja kerkinud.

Kommentaarid